Povratak na proizvode

Povrati i zamjene

Kupac ima pravo u roku od 14 dana od dana preuzimanja naručene robe obavijestiti trgovca na e-mail adresu [email protected] da odustaje od kupoprodajnog ugovora, a ne mora navesti razlog za takvu odluku. Pod trenutkom odustajanja od ugovora smatra se dan i sat primitka poruke na gore navedenu e-mail adresu o odustajanju od ugovora. Datumom povrata robe smatra se datum kada je roba poslana trgovcu. Robu je potrebno vratiti trgovcu najkasnije u roku od 14 dana od obavijesti o odustajanju od kupnje. Jedini trošak koji kupac ima zbog odustajanja od kupoprodajnog ugovora je trošak povrata robe trgovcu. To je jedini trošak koji se tereti kupca zbog odustajanja od kupoprodajnog ugovora, a obračunava se prema cjeniku dostavne službe i ovisi o vrsti pošiljke.

Za odustanak od ugovora potrebno je podnijeti zahtjev na online poveznici te isprintati dokument i priložiti ga uz pošiljku:
Online link za podnošenje zahtjeva: https://msup.si/returns/?lang=hr

Potrošač vraća robu na adresu:

MS UP d.o.o.
Poštanska 25
10410 Velika Gorica

Roba koju kupac vraća mora biti neoštećena i u istoj količini u kojoj je roba primljena od strane kupca, osim ako je roba uništena, oštećena, izgubljena ili se količina robe smanjila, a da sam kupac za to ne odgovara. .

U slučaju da kupac koristi robu u razdoblju između preuzimanja i povrata zbog odustajanja od ugovora, trgovac ima pravo od kupca ostvariti zahtjev za povratom umanjene vrijednosti robe zbog kupčeve uporabe. Kupac nema pravo na povrat robe koja nije prikladna za povrat zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga ili je zapečaćena, a kupac je otvorio pečat nakon primitka proizvoda.

Kupac je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe, ako je smanjenje vrijednosti rezultat ponašanja koje nije prijeko potrebno za utvrđivanje prirode, svojstava i djelovanja proizvoda.

Primljene uplate bit će vraćene u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka vraćene robe. Kako bi se osigurala sljedivost, točnost i pravovremenost povrata sredstava, povrat sredstava kupcu se vrši isključivo virmanom na njegov transakcijski račun . Pravo na povrat novca u slučaju jamstvenih prava i materijalnih nedostataka pobliže je uređeno odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Roba koja je kvarljiva ili joj brzo ističe rok trajanja ne može se vratiti.

Ukoliko je kupac naručio pogrešan proizvod i želi ga zamijeniti, troškove dostave (nove ili zamijenjene robe) snosi sam.

Trebate pomoć?

Ako imate bilo kakvih problema, obratite nam se.

Naručivanje telefonom
01 777 60 57
icon-box-image

Kvalitetni proizvodi

Pažljivo izabrani proizvodi samo za Vas i Vaše najbliže.

icon-box-image

Bezbjedno plaćanje

Bezbjedno plaćanje online putem kartica ili po pouzeću.

icon-box-image

Brza dostava

Brza, laka i sigurna dostava skroz do Vašeg kućnog praga.

icon-box-image

Uvijek tu za Vas

Obavljamo cijeli proces, Vaše je samo da poručite.

ŽELIŠ 10% POPUSTA NA BILO KOJI PROIZVOD? 😍

NEMOJ PROPUSTITI NAŠU RASPRODAJU! ✨

  • BRZO SE PRIJAVI! ✉️🎁

Slažem se da eTrgovinica koristi moje osobne podatke iz ovog obrasca za izravni email marketing. Podaci će se obrađivati ​​u skladu s važećim zakonodavstvom koje uređuje područje zaštite osobnih podataka. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku.