Povratak na proizvode

Kolačići

O politici kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. informacije koje prikupljamo upotrebom kolačića i kako se te informacije koriste te kako kontrolirati postavke kolačića. Za više informacija o tome kako koristimo, pohranjujemo i štitimo vaše osobne podatke, pogledajte našu politiku privatnosti.

Svoj pristanak na izjavu o kolačićima na našoj web stranici možete promijeniti ili povući u bilo kojem trenutku.

Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našoj politici privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: etrgovinica.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih dijelova informacija. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web stranica radi ispravno, učinimo je sigurnijom, pružimo bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web stranica radi te analiziramo što radi i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su neophodni za ispravno funkcioniranje web stranice i ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.

Kolačići treće strane koji se koriste na našem web-mjestu primarno su namijenjeni razumijevanju načina na koji web-mjesto funkcionira, interakciji s našim web-mjestom, osiguranju naših usluga, pružanju reklama koje su vam relevantne i zajedno vam pružaju bolje i poboljšano korisničko iskustvo i pomažu u bržem poboljšati vašu buduću interakciju s našim web mjestom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Hitno: Neki su kolačići nužni ako želite iskusiti punu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuje nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi vam kolačići omogućuju prijavu na vaš račun i dodavanje proizvoda u košaricu, kao i sigurnu naplatu.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije kao što su broj posjetitelja stranice, broj jedinstvenih istraživača čije su stranice stranice posjećene, izvor posjeta itd. Ovi nam podaci pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web-mjesto radi i gdje ima prostora za poboljšanje.

Marketing: Na našim web stranicama postoje oglasi. Ovi se kolačići koriste za prilagodbu oglasa koje vam prikazujemo tako da budu relevantni. Ovi kolačići nam također pomažu u praćenju učinkovitosti ovih reklamnih kampanja.Informacije pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti pružatelji oglašavanja trećih strana za prikazivanje oglasa na drugim web stranicama u pregledniku.

Funkcionalni: To su kolačići koji pomažu nekim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Ove značajke uključuju ugrađivanje sadržaja kao što su videozapisi ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići nam pomažu da spremimo vaše postavke i postavke pregledavanja, kao što su jezične postavke, kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo pri budućim posjetima web stranici.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Ako odlučite promijeniti svoje postavke kasnije tijekom sesije pregledavanja, možete kliknuti na karticu “Pravila o kolačićima” na ekranu. Ovo će ponovno prikazati obavijest o pristanku, omogućujući vam da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete svoj pristanak. Osim toga, različiti preglednici nude različite načine za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika kako biste blokirali/izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Trebate pomoć?

Ako imate bilo kakvih problema, obratite nam se.

Naručivanje telefonom
01 777 60 57
icon-box-image

Kvalitetni proizvodi

Pažljivo izabrani proizvodi samo za Vas i Vaše najbliže.

icon-box-image

Bezbjedno plaćanje

Bezbjedno plaćanje online putem kartica ili po pouzeću.

icon-box-image

Brza dostava

Brza, laka i sigurna dostava skroz do Vašeg kućnog praga.

icon-box-image

Uvijek tu za Vas

Obavljamo cijeli proces, Vaše je samo da poručite.

ŽELIŠ 10% POPUSTA NA BILO KOJI PROIZVOD? 😍

NEMOJ PROPUSTITI NAŠU RASPRODAJU! ✨

  • BRZO SE PRIJAVI! ✉️🎁

Slažem se da eTrgovinica koristi moje osobne podatke iz ovog obrasca za izravni email marketing. Podaci će se obrađivati ​​u skladu s važećim zakonodavstvom koje uređuje područje zaštite osobnih podataka. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku.