Povratak na proizvode

Pritužbe i sporovi

eTrgovinca.hr poštuje primjenjivo zakonodavstvo o zaštiti potrošača i nastoji ispuniti svoju dužnost osigurati učinkovit sustav rješavanja pritužbi.

U slučaju problema, kupac se može obratiti prodavaču na telefonski broj: 01 777 60 57 ili putem e-maila [email protected] predati prigovor. Žalbeni postupak je povjerljiv.

Prodavatelj nastoji najbolje što može riješiti sve sporove sporazumno.

Tvrtka MS UP d.o.o. u skladu sa zakonskim normama, ne priznaje nijednog pružatelja izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova kao nadležnog za rješavanje potrošačkih sporova koje potrošač može pokrenuti u skladu sa Zakonom o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova.

Potrošači imaju mogućnost prvo riješiti sporove u vezi s njihovom internetskom narudžbom bez sudjelovanja suda.

Internetska platforma za rješavanje potrošačkih sporova dostupna je na http://ec.europa.eu/consumers/odr/https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EN

Ta uredba proizlazi iz Zakona o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova iz Uredbe (EU) br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o internetskom rješavanju potrošačkih sporova i izmjeni Uredbe (EZ) br. 2016/2004 i Direktive 2009/22 / EZ.

Trebate pomoć?

Ako imate bilo kakvih problema, obratite nam se.

Naručivanje telefonom
01 777 60 57
icon-box-image

Kvalitetni proizvodi

Pažljivo izabrani proizvodi samo za Vas i Vaše najbliže.

icon-box-image

Bezbjedno plaćanje

Bezbjedno plaćanje online putem kartica ili po pouzeću.

icon-box-image

Brza dostava

Brza, laka i sigurna dostava skroz do Vašeg kućnog praga.

icon-box-image

Uvijek tu za Vas

Obavljamo cijeli proces, Vaše je samo da poručite.

ŽELIŠ 10% POPUSTA NA BILO KOJI PROIZVOD? 😍

NEMOJ PROPUSTITI NAŠU RASPRODAJU! ✨

  • BRZO SE PRIJAVI! ✉️🎁

Slažem se da eTrgovinica koristi moje osobne podatke iz ovog obrasca za izravni email marketing. Podaci će se obrađivati ​​u skladu s važećim zakonodavstvom koje uređuje područje zaštite osobnih podataka. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku.